• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

6+1 woningen Kranenburg

Op zoek naar een nieuwbouwwoning op een unieke locatie in de Achterhoek?

Aan de Ruurloseweg en Eikenlaan in de kern Kranenburg heeft Dijkman Projecten een uniek plan ontwikkeld voor degenen die ervan houden om in deze kleine, maar vriendelijke kern met een mooie groene omgeving te wonen en toch niet ver van het centrum van Vorden, Ruurlo, Hengelo en Lochem verwijderd te zijn.


Op het perceel van voormalig pannenkoekenhuis Papa Beer heeft Dijkman Projecten een plan voor een zestal twee-onder-een-kap woningen ontwikkeld. Van deze woningen, allen gelegen op zeer ruime kavels, is een viertal woningen gelegen aan de Ruurloseweg. De andere twee woningen zijn gelegen aan de Eikenlaan. Daarnaast is er een nieuw te bouwen vrijstaande woning in het plan opgenomen.

BEKIJK DE WONINGEN OP FUNDA!

De kavels hebben oppervlaktes vanaf 321 m2 en de prijs voor de grond inclusief woning is vanaf € 218.000,00 v.o.n. Voor meer informatie en verkoop kunt u contact op nemen met de makelaar. Contactgevens vindt u hieronder.

INLICHTINGEN EN VERKOOP

Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars
Kerkstraat 4 
7255 CB  Hengelo Gld.
 
Telefoon: 0575 - 46 23 59
 
Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een klantgerichte organisatie die met een hoge kwaliteit zijn producten oplevert. Dit positieve eindresultaat moet ervoor zorgen dat u als klant bij ons terugkeert voor een volgende opdracht. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • Goede vakmensen, werken netjes en volgens afspraak, Prima! Er is keurig volgens afspraak gewerkt. En toen de werkzaamheden door externe omstandigheden uitgebreider bleken te zijn dan gedacht werd er alles aan gedaan om toch binnen de deadline op te leveren. En dat is gelukt! Echt prima mensen!
  Particulier Gorssel
 • Binnen de afgesproken tijd en binnen het budget. Denken mee en komen afspraken na!  
  Particulier Eefde
 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen