• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

Diensten Dijkman Bouw BV

Als u aan Dijkman Bouw denkt, denkt u waarschijnlijk als eerste aan een bouwbedrijf waar u terecht kan voor het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw aan uw woning. Daarnaast kunt u ook voor een nieuwbouwwoning, bedrijfspand of restauratie bij ons terecht. Maar daar houdt het niet op...

In het proces voorafgaand aan het bouwen worden verschillende stappen doorlopen waarbij wij u ook van dienst kunnen zijn. Enkele zaken die wij voor u kunnen regelen:

Driedimensionaal ontwerp

Voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwbouwwoning kunnen wij een ontwerp in 3D voor u maken. Hierdoor krijgt u als klant beter inzicht in hoe uw woning er uit zal gaan zien.

Bouwvergunning

In veel gevallen is er een vergunning nodig om te mogen bouwen. Het tekenwerk en de aanvraag bij de gemeente kunnen wij voor u verzorgen.

Technische uitwerking en uitvoering

Naast het ontwerp en vergunningsaanvraag zijn wij als bouwbedrijf natuurlijk ook bezig met de uitvoering. Ons team staat voor u klaar om uw wensen te realiseren!

Voor bovenstaande zaken en alle andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u op de pagina contact.

Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft afgelopen jaar haar 40 jarig bestaan gevierd, hier zijn we trots op. Ook de komende tijd gaan we ervoor u weer van dienst te kunnen zijn. Dijkman bouw is een bouwbedrijf dat haar afspraken nakomt en vakwerk levert. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen