• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

Dijkman Bouw BV

Dijkman Bouw is een regionaal werkend bouwbedrijf gevestigd in Warnsveld.

Wij hebben een afdeling gespecialiseerd in restauratie. Deze afdeling, werkend vanuit Warnsveld, heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van restauratie en renovatie.

Visie

Dijkman Bouw is een klantgerichte bouwonderneming die met creativiteit en flexibiliteit haar opdrachtgevers ontzorgt met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Missie

Wij zijn een marktgerichte bouwonderneming, die op innovatieve wijze de wensen van onze opdrachtgevers invulling geeft. Door ons team optimaal voor te bereiden zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft afgelopen jaar haar 40 jarig bestaan gevierd, hier zijn we trots op. Ook de komende tijd gaan we ervoor u weer van dienst te kunnen zijn. Dijkman bouw is een bouwbedrijf dat haar afspraken nakomt en vakwerk levert. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen