• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

Dijkman Bouw BV

Dijkman Bouw is een regionaal werkend bouwbedrijf gevestigd in Warnsveld.

Wij hebben een afdeling gespecialiseerd in restauratie. Deze afdeling, werkend vanuit Warnsveld, heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van restauratie en renovatie.

Visie

Dijkman Bouw is een klantgerichte bouwonderneming die met creativiteit en flexibiliteit haar opdrachtgevers ontzorgt met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Missie

Wij zijn een marktgerichte bouwonderneming, die op innovatieve wijze de wensen van onze opdrachtgevers invulling geeft. Door ons team optimaal voor te bereiden zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een klantgerichte organisatie die met een hoge kwaliteit zijn producten oplevert. Dit positieve eindresultaat moet ervoor zorgen dat u als klant bij ons terugkeert voor een volgende opdracht. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • Goede vakmensen, werken netjes en volgens afspraak, Prima! Er is keurig volgens afspraak gewerkt. En toen de werkzaamheden door externe omstandigheden uitgebreider bleken te zijn dan gedacht werd er alles aan gedaan om toch binnen de deadline op te leveren. En dat is gelukt! Echt prima mensen!
  Particulier Gorssel
 • Binnen de afgesproken tijd en binnen het budget. Denken mee en komen afspraken na!  
  Particulier Eefde
 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen