• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

Verbouw

Zelf klussen of laten doen? Dat hangt een beetje af van uw handigheid, maar ook van de klus. Een flinke verbouwing is voor veel mensen lastig om zelf uit te voeren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Een verbouwing is een activiteit die niet alleen diep ingrijpt in het pand maar ook dikwijls gevolgen heeft voor de bewoners. Wij zijn in staat, op basis van onze jarenlange ervaring en een gedetailleerde projectplanning, planmatig en efficiënt te werken en daarbij steeds in goed overleg te blijven met u als opdrachtgever. Tijdens de hele verbouwing heeft u een vast contactpersoon binnen ons bedrijf, de uitvoerder. Bij hem kunt u al u vragen kwijt. Wij ontzorgen en begeleiden u tijdens de verbouwing, van offerte tot en met oplevering!

Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft afgelopen jaar haar 40 jarig bestaan gevierd, hier zijn we trots op. Ook de komende tijd gaan we ervoor u weer van dienst te kunnen zijn. Dijkman bouw is een bouwbedrijf dat haar afspraken nakomt en vakwerk levert. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • Binnen de afgesproken tijd en binnen het budget. Denken mee en komen afspraken na!  
  Particulier Eefde
 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen