• Al 40 jaar actief!
 • Restauratie keurmerk
 • Afspraak is afspraak
 • Beste klantgerichte bouwer

Senioord mantelzorgwoningen

Senioord: een vertrouwde omgeving – voor iedereen

Kan uw vader of moeder nog zelfstandig wonen, maar is er wel af en toe zorg nodig? Dan is de stap naar een verzorgingshuis vrij groot, ook vanwege de vaak hoge kosten. Het alternatief om bij één van de kinderen in huis te gaan wonen, is voor alle betrokkenen een inbreuk op de privacy. Een mantelzorgwoning van Senioord (www.senioord.nl) is dan een ideale oplossing.

Een mantelzorgwoning is een tijdelijke woning die bij mensen in de tuin kan worden geplaatst op het moment dat mantelzorg nodig is. Deze complete, compacte en deels prefab mantelzorgwoning kan snel naar wens worden gebouwd en kant-en-klaar worden geplaatst. Dit kan niet alleen in het buitengebied; ook in een stadskern bieden we een praktische oplossing. Vervalt de zorgvraag, dan is de woning eenvoudig te demonteren en kan deze herplaatst worden op een andere locatie. De tuin kan weer in de oorspronkelijke situatie worden terug gebracht.

Senioord is een organisatie die mantelzorgwoningen verkoopt, de ontwikkeling, productie en plaatsing zijn uitbesteed aan Dijkman Bouw. Lees meer over mantelzorgwoningen op www.senioord.nl

 

 


Jos Dijkman

Dijkman Bouw heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een klantgerichte organisatie die met een hoge kwaliteit zijn producten oplevert. Dit positieve eindresultaat moet ervoor zorgen dat u als klant bij ons terugkeert voor een volgende opdracht. 

- Jos Dijkman -

Klanten over
Dijkman Bouw

 • Goede vakmensen, werken netjes en volgens afspraak, Prima! Er is keurig volgens afspraak gewerkt. En toen de werkzaamheden door externe omstandigheden uitgebreider bleken te zijn dan gedacht werd er alles aan gedaan om toch binnen de deadline op te leveren. En dat is gelukt! Echt prima mensen!
  Particulier Gorssel
 • Binnen de afgesproken tijd en binnen het budget. Denken mee en komen afspraken na!  
  Particulier Eefde
 • De offerte was duidelijk en helder. De afspraken m.b.t. de werkzaamheden werden stipt nagekomen. De mensen op de bouw waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.
  Particulier Laren
 • De mannen van Dijkman werken bijzonder netjes. Wij woonden in het huis terwijl de verbouwing gaande was. De bouwers hielden goed rekening met ons en we hebben eigenlijk nauwelijks overlast ervaren tijdens de bouw. Daar was echt aandacht voor, super gedaan!
  Particulier Zeewolde
 • Alles is in goed overleg gegaan. Er werden veel dingen in het werk besproken zodat we iedere keer voor de beste oplossing konden gaan zonder voor financiële verrassingen te staan. Alles is ook binnen de tijd gedaan en de samenwerking met de installateur verliep ook plezierig. Al met al een zeer plezierige samenwerking.
  Particulier
 • De mannen van Dijkman Bouw hebben vakmanschap getoond en met geduld, precisie en toewijding gewerkt. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Het eindresultaat is prachtig!
  Opdrachtgever Diepenveen